WIE IS

AMUZEMENT?

DAT ZIJN ANS EN BREGJE


Ontstaan

Lang geleden, in voorkamers en achtertuinen, bombardeerden wij familie, vrienden en onbekenden tot publiek. Vermaak zat ons al in de kinderschoenen.

In 1996 leerden wij elkaar kennen. Naast vriendschap deelden we een passie voor theater. Enthousiast sloegen wij onze handen ineen voor allerlei cursussen en trainingen zoals cabaret, improvisatietheater en theatersport.

We merkten hoe goed we op elkaar ingespeeld waren en het plezier in het spelen maar bleef groeien. Het idee om onze ervaringen doelgericht en op een professionele manier te bundelen nam vorm aan. Het begon met het opleuken van veelsoortige bijeenkomsten, waar wij aantraden in de rol van uitbundige typetjes. Al snel schreven wij onze eigen ludieke en educatieve theaterstukken in opdracht van diverse bedrijven en instellingen.

En dat doen we nog steeds. We volgen nog jaarlijks nieuwe trainingen en cursussen en ook zitten we niet stil op het gebied van nieuwe acts en voorstellingen. Houd om die reden de site goed in de gaten, want wie weet hebben we binnenkort weer iets nieuws ontwikkeld!

Hoe gaan wij te werk

Wij werken puur klantgericht! Wens en vraag vanuit de klant zijn onze uitgangspunten. Daarom komen we eerst op bezoek om daar een helder beeld van te krijgen. Hierna krijgt u van ons een aanbod, dat nog bijgesteld kan worden. Na goedkeuring starten wij met de voorbereiding om vervolgens op de afgesproken tijd en plaats onze kunsten te vertonen.

Natuurlijk nemen we na afloop van het evenement nog contact met u op om de opdracht te evalueren.


Bent u geïnteresseerd geraakt en wilt u weten hoe wij een typetje, act of voorstelling naar uw wens kunnen creëren, vraag dan via onderstaande link meer informatie aan.

Meer informatie aanvragen